کرواسی (اروپا)

کرُواسی  با نام رسمی جمهوری کرواسی کشوری است واقع در منطقه بالکان (جنوب مرکزی اروپا) که از شمال با اسلوونی و مجارستان، از شمال شرقی با صربستان، از شرق با بوسنی و هرزگووین و از جنوب با مونته‌نگرو و دریای آدریاتیک هم‌مرز است. زاگرب پایتخت و بزرگترین شهر کرواسی است. این کشور ۵۶٬۵۹۴ کیلومتر مربع وسعت دارد و بیشتر مناطق آن آب‌وهوای مدیترانه‌ای و قاره‌ای دارند. در سواحل دریای آدریاتیک کرواسی نیز بیش از یک هزار جزیره قرار دارد. جمعیت کرواسی ۴٫۲۸ میلیون نفر است که اغلب آن‌ها کروات هستند. مذهب رایج این کشور مسیحیت کاتولیک است و زبان رسمی آن زبان کرواتی نام دارد. واحد پول این کشور کونا نام دارد.

Visa Conditions

کشور کرواسی به تازگی عضو اتحادیه اروپا شده است ولی ویزا اینکشور هنوز شنگن نمی باشد و ویزا کرواسی یه صورت National می باشد . جهت دریافت ویزا کرواسی نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا کرواسی برای شخص مسافر نماید .

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کرواسی :

1.فرم درخواست ویزا .
2.اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه .
2.3قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید که در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد .
4.بلیط رفت و برگشت هواپیما .
5.رزرو هتل .
6.بیمه نامه مسافرتی و پزشکی .
7.گواهی تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
8.مدارک شغلی : گواهی اشتغال و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت .
9.گواهی بازنشستگی .
10.نامه اشتغال به تحصیل .
نکاتی در مورد ویزا کرواسی :

در صورت اخذ ویزا توریستی کرواسی اجازه اقامت 14 روزه به شما داده می شود .

سفارت کرواسی برای انجام در خوایت ویزا شما حداقل 14 روز کاری زمان نیاز دارد و در بعضی مواقع این امکان وجود دارد که بیشتر از 14 روز هم روند رسیدگی به طوب بینجامد .

در صورت داشتن ویزا شنگن معتر نیازی به دریافت ویزا کرواسی نیست .

قیمت و هزینه دریافت ویزا کرواسی :

با توجه به نوع ویزا درخواستی قیمت ویزا کرواسی متفاوت می باشد .

 

Google Maps

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

کشور کرواسی به تازگی عضو اتحادیه اروپا شده است ولی ویزا اینکشور هنوز شنگن نمی باشد و ویزا کرواسی یه صورت National می باشد . جهت دریافت ویزا کرواسی نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا کرواسی برای شخص مسافر نماید .

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کرواسی :

1.فرم درخواست ویزا .
2.اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه .
2.3قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید که در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد .
4.بلیط رفت و برگشت هواپیما .
5.رزرو هتل .
6.بیمه نامه مسافرتی و پزشکی .
7.گواهی تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
8.مدارک شغلی : گواهی اشتغال و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت .
9.گواهی بازنشستگی .
10.نامه اشتغال به تحصیل .
نکاتی در مورد ویزا کرواسی :

در صورت اخذ ویزا توریستی کرواسی اجازه اقامت 14 روزه به شما داده می شود .

سفارت کرواسی برای انجام در خوایت ویزا شما حداقل 14 روز کاری زمان نیاز دارد و در بعضی مواقع این امکان وجود دارد که بیشتر از 14 روز هم روند رسیدگی به طوب بینجامد .

در صورت داشتن ویزا شنگن معتر نیازی به دریافت ویزا کرواسی نیست .

قیمت و هزینه دریافت ویزا کرواسی :

با توجه به نوع ویزا درخواستی قیمت ویزا کرواسی متفاوت می باشد .

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *