•پایتخت : پکن
•وسعت : حدود 9 میلیون 600 هزار کیلومتر مربع
•جمیعت : حدود 3/1 میلیارد نفر
•زبان رسمی : چینی ماندارین
•پول رایج : یوان
•کد تلفن : 0086
•شهرهای مهم : پکن، شانگهای، گوانگجو، شنزن، هانگزو
موقعیت و وسعت :
جمهوری خلق چین در شرق آسیا واقع گردیده. چین پرجمعیت ترین و یکی از وسیعترین کشورهای جهان است. چین دارای مرز زمینی با ۱۴ کشور است. این کشور همچنین از سمت شرق و جنوب با دریای چین شرقی، خلیج کره، دریای زرد، و دریای شرقی چین و دیگر آبهای آزاد ارتباط دارد. در واقع نواحی شرقی این کشور کم ‌ارتفاع است و با ساحلی به طول ۱۴.۵۰۰کیلومترمربع در جنوب شرقی با دریای جنوب چین و در شرق با دریای شرق چین همسایه ‌است که در سوی دیگرش تایوان، کره و ژاپن قرار گرفته‌اند. مناطق غربی کشور ناهموار است و رشته‌کوه‌ های هیمالیا و تیان شان مرز طبیعی آن را با هند و آسیای میانه تشکیل می دهند.
ادیان و مذاهب :
دین های کنفسیوس، بوداگرایی، تائوئیسم، اسلام و آیین ترسایی در کشور چین رواج دارند.
اقتصاد :
چین دومین کشور در اقتصاد جهان می باشد که پیش بینی می‌شود در آینده‌ای نه چندان دور با همین روند آمریکا را پشت سر نهاده و مقام اول را کسب نماید. چنانچه رشد کنونی اقتصادی چین همچنان ادامه یابد، چین از نظر اقتصادی، در حال رسیدن به آمریکا یعنی بزرگ‌ترین اقتصاد جهان است و باید خود را برای مقابله با پی آمدهای سیاسی و اقتصادی این موضوع آماده کند. بیش از ۵۰ درصد مردم چین را کشاورزان تشکیل میدهند. کارمندان و بازرگانان ۲۶ درصد و صنعتگران 24 درصد نیروی کار فعال این کشور را تشکیل می‌دهند.
وضیعت آب و هوایی :
آب و هوا در کشور چین از مناطق گرمسیر و بارانی در جنوب تا بسیار سردسیر تا شمال را شامل می شود که می توان گفت آب و هوای بسیار متنوعی دارد.
جاذبه های گردشگری :
پارک پنجره جهان، کوه ابر سفید، شانگهای هپی والی، سیکس هارمونیز پاگودا، باغ وحش حیوانات وحشی شانگهای، قصر تابستانی پکن، دهکده فرهنگ قومی نژادی کشور چین، شهر ممنوعه، باغ یو یوان (باغ شادی)، دیوار بزرگ چین، رودخانه هوانگ پو، معبد لینگ یین
پكن
شهر پكن بعنوان مركز سياسي و تجاري چين با وسعت حدود 800/16 كيلومتر مربع يكي از مهمترين و جذاب ترين پايتخت هاي جهان محسوب مي شود. پكن داراي آب و هوايي چهارفصل بوده و بهترين زمان براي مسافرت به اين شهر، فصل پاييز و بهار مي باشد.آثار بسيار زيبا و باستاني پكن، خود حكايت از قدمت 3000 ساله اين شهردارد. مسئولان شهر پكن براي جرب جهانگردان اقدامات زيادي را فراهم ساخته كه از ساخت هتل هاي بسيار شيك و مجلل، مراكز تفريحي، مراكز خريد، سالنهاي نمايش، امكانات خوب حمل و نقل شهزي، محلهاي مختلف براي اجراي اپراي Peking، و ديگر اماكن امروزي در كنار آثار باستاني همچون ميدان Tianamen، شهر ممنوعه، قصرهاي امپراطوري، ديوار بزرگ چين و معبد آسماني،قصر تابستاني و عمارتهاي زيبا همگي بهانه اي است براي حضور ميليونها توريست و جهانگرد از سراسر جهان در اين شهر.

اطلاعات ضروري
•طول پرواز از تهران تا پكن حدود 7ساعت مي باشد.
•اختلاف ساعت: پكن حدود سه ساعت و نيم و شانگهاي حدود 4ساعت جلوتر از تهران هستند.
•واحد پول چين يوان است
•مراكز خريد شهر پكن عبارتند از: بازار هنگ كنگ – فروشگاه بزرگ خونچيا – خيابان ونگ فوجينگ – مركز لوفت هانزا- مركز شيدن در خيابان شيدن- فروشگاه فرند شيپ
•مراكز خريد شانگهاي عبارتند از: خيابان نانجينگ و فروشگاه Number One
•ولتاژ برق 220 ولت
•آب لوله كشي قابل شرب نيست.
•كد تلفن پكن 008610 و شانگهاي 008621 مي باشد

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]

Visa Conditions

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

Google Maps

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

فیلتر وضعیت تور:

فیلتر پیشنهادهای ویژه:

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *