مدارک سفارت کانادا

مدارک سفارت کانادا

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا ‎:‎

مدارک سفارت کانادا شامل :

اصل پاسپورت های جدید و قدیمی‎
ترجمه شناسنامه متقاضی
‎ترجمه سند ازدواج ( درصورت اقدام زن و شوهر به طور هم زمان )
تکمیل فرم درخواست ویزا‎ Application form ‎‏ ‏‎
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی ‎ Family Information
‎یک قطعه عکس ۳*۵ در ۴*۵ رنگی زمینه سفید‎
ترجمه سند ملکی
ترجمه مدارک شغلی‎
‎گردش حساب سه ماهه آخر متقاضی
نامه تمکن‎  بانکی ‎به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک‎ صادر کننده
دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده ‏‎
مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده‎
رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا‎
رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند ( درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال باشد و به تنهایی یا با یکی از والدین خود قصد سفر ‏را داشته باشد )

مدت زمان اخذ ویزای توریستی کانادا

مدت زمان اخذ ویزای توریستی تقریبی و بین 3 روز تا 80 روز پس از انگشت نگاری می باشد.