مدارک سفارت آذربایجان

مدارک سفارت آذربایجان
مدارک سفارت آذربایجان

مراحل اخذ ویزا جمهوری آذربایجان

*  ویزا الکترونیکی

*  ویزا معمولی و مراجعه به سفارت

ویزا الکترونیکی

متاسفانه در حال حاضر ویزتا به صورت الکترونیکی در دسترس نمی باشد و گردشگران برای در یافت ویزا به افراد مرتبط مراجعه می نمایند.

درخواست کنندگان می توانند با ارسال مدارک مورد نیاز به آژانس مسافرتی و بعد از پر کردن فرم سفارت اقدام به اخذ ویزا نمایند.

 مدارک سفارت آذربایجان

* پر کردن فرم درخواست ویزا

* اسکن پاسپورت

* یک قطعه عکس زمینه رنگی، 3.5 × 4.5 ( رو به جلو، پس زمینه باید ساده باشد و نور رنگی )

* تاییده رزرو هتل

* بلیط صادر شده

ویزای معمولی (90 روز)

* فرم درخواست

* دو عکس رنگی در پس زمینه سفید

* گذرنامه خارجی است

* دعوت نامه ای از جمهوری آذربایجان در 2 نسخه

* دریافت هزینه های دولتی

هزینه اخذ ویزای آذربایجان

  • برای یک ویزای ورودی 3 تا 3 ماه  ورود                                              50 USD
  • برای صدور ویزا در دو بار ورد 3 تا 3 ماه  ورود                                       80 USD
  • برای ویزای ورودی های متعدد ( به مدت 1 سال اعتبار )                       350 USD
  • برای ویزای توریستی                                                                   20 دلار (فقط برای افراد توریستی )
  • برای ویزای یک بار ورودی ترانزیت عادی                                            20 USD
  • برای ویزای ورود ترانزیت دو برابر                                                      40 USD

شهروندان کشورهای که نیاز به ویزا آذر بایجان ندارند

1) با توجه به شرایط بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ترکیه ، شهروندان ترکیه برای ورود می توانند بدون پرداخت هزینه های دولت و یا با پرداخت 10 دلار در فرودگاه آذربایجانویزا را خذ نمایند.

2) شهروندان ژاپن برای دریافت ویزا عادیبدون پرداخت هزینه به این کشور سفر می کنند.

3) شهروندان پاکستان جمهوری اسلام  برای دریافت ویزا بدون پرداخت هزینه ویزا 15 روزه صادر می شود.

کشورهای با ویزای 90 روزه از  آذربایجان:

 * بلاروس 
* چین (30 روز) 
* گرجستان 
* قزاقستان 
* قرقیزستان 
*مولدووا 
* روسیه 
* تاجیکستان 
* اوکراین 
* ازبکستان

رزرو آنلاین بلیط

تورهای مرتبط

هتل های باکو

جاذبه های گردشگری باکو

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
مدارک سفارت آذربایجان

مراحل اخذ ویزا جمهوری آذربایجان

*  ویزا الکترونیکی

*  ویزا معمولی و مراجعه به سفارت

ویزا الکترونیکی

متاسفانه در حال حاضر ویزتا به صورت الکترونیکی در دسترس نمی باشد و گردشگران برای در یافت ویزا به افراد مرتبط مراجعه می نمایند.

درخواست کنندگان می توانند با ارسال مدارک مورد نیاز به آژانس مسافرتی و بعد از پر کردن فرم سفارت اقدام به اخذ ویزا نمایند.

 مدارک سفارت آذربایجان

* پر کردن فرم درخواست ویزا

* اسکن پاسپورت

* یک قطعه عکس زمینه رنگی، 3.5 × 4.5 ( رو به جلو، پس زمینه باید ساده باشد و نور رنگی )

* تاییده رزرو هتل

* بلیط صادر شده

ویزای معمولی (90 روز)

* فرم درخواست

* دو عکس رنگی در پس زمینه سفید

* گذرنامه خارجی است

* دعوت نامه ای از جمهوری آذربایجان در 2 نسخه

* دریافت هزینه های دولتی

هزینه اخذ ویزای آذربایجان

  • برای یک ویزای ورودی 3 تا 3 ماه  ورود                                              50 USD
  • برای صدور ویزا در دو بار ورد 3 تا 3 ماه  ورود                                       80 USD
  • برای ویزای ورودی های متعدد ( به مدت 1 سال اعتبار )                       350 USD
  • برای ویزای توریستی                                                                   20 دلار (فقط برای افراد توریستی )
  • برای ویزای یک بار ورودی ترانزیت عادی                                            20 USD
  • برای ویزای ورود ترانزیت دو برابر                                                      40 USD

شهروندان کشورهای که نیاز به ویزا آذر بایجان ندارند

1) با توجه به شرایط بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ترکیه ، شهروندان ترکیه برای ورود می توانند بدون پرداخت هزینه های دولت و یا با پرداخت 10 دلار در فرودگاه آذربایجانویزا را خذ نمایند.

2) شهروندان ژاپن برای دریافت ویزا عادیبدون پرداخت هزینه به این کشور سفر می کنند.

3) شهروندان پاکستان جمهوری اسلام  برای دریافت ویزا بدون پرداخت هزینه ویزا 15 روزه صادر می شود.

کشورهای با ویزای 90 روزه از  آذربایجان:

 * بلاروس 
* چین (30 روز) 
* گرجستان 
* قزاقستان 
* قرقیزستان 
*مولدووا 
* روسیه 
* تاجیکستان 
* اوکراین 
* ازبکستان

رزرو آنلاین بلیط

تورهای مرتبط

هتل های باکو

جاذبه های گردشگری باکو

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]